Audi SQ5 la Webcar Romania

Audi SQ5

Un SUV cum rar vezi în România!

Astăzi la Webcar prezentăm un Audi SQ5, an de fabricație 2017, cu 90.000 km la bord.

Este al doilea model fabricat de SQ5, în prezent fabricându-se un facelift al acestei versiuni.

Este o mașină care, am spune noi, o vedem destul de rar pe străzile din România, fiind o mașină cu un motor puțin diferit față de alte modele.

Motorul Audi SQ5

La deschiderea capotei vedem motorul de 3.0 benzină, V6, care dezvoltă o putere de 354 CP.

Această mașină este cu tracțiune integrală standard, adica sistemul Quatro, care ajunge la 100 km/h în 5,4 secunde.

În față sunt farurile cu LED Matrix care sunt o dotare standard la acel model.

Atrage atenția la acest Audi SQ5 culoarea, un verde închis care pune în evidență prin contrast farurile roșii și, părerea noastră, o face mult mai atractivă.

În spate sunt stopurile cu LED și semnalizări dinamice, iar în partea de jos, un lucru care poate parea deranjant pentru unii pasionați, nu există evacuări.

La deschiderea portbagajului vedem un spațiu de depozitare mediu spre mare, cu suporturi pentru fixarea cumpărăturilor și două buzunare protejate cu plasă, pe ambele părți. Pentru un plus de spațiu, scaunele din spate pot fi rabatate.

Portbagajul este acționat electric, aceasta fiind o dotare opțională pe acest model.

Pe locurile din spate este bancheta foarte elegantă, din piele cu cusături ornamentale care asigură un confort sporit. Spațiul este pentru transportul a trei pasageri, dar pentru călătorii lungi ar fi recomandat pentru doi pasageri, tocmai pentru a se bucura de confort sporit. Din spătar se poate rabata cotiera cu suporturi pentru două pahare.

În zona centrală este sistemul de climatizare, care permite regrarea direcției aerului și o priză de 12V.

Ca și dotare opțională la acest model este trapa panoramică de la nivelul tavanului.

Prezentarea continuă cu locurile din față. Ambele scaune, din piele și cu același model de cusături sunt S-Line, extrem de confortabile, full electrice. Scaunul șoferului are în plus și funcția de memorie.

De pe scaunul șoferului vedem volanul Audi cu sistem S-Line, cu comenzi multiple și padele, iar în față Virtual Display-ul foarte ușor de configurat din partea stângă a volanului.

Se poate selecta inclusiv dimensiunea interfaței de afișare, iar mai sus este HeadUp Display-ul.

Central este sistemul multimedia care poate fi controlat din panoul de jos.

Bordul Audi SQ5

Sistemul de climatizare este pe două zone, cu încălzirea în scaune atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din dreapta. Sub sistemul de climatizare e panoul de selectare a modurilor de condus: lift/offroad, allroad, efficiency, comfort, auto, dynamic și individual.

Un avantaj major îl reprezintă posibilitatea de reglare a gărzii la sol, aceasta putând fi setată până la o ridicare de 45 mm, dacă se selectează modul de condus Offroad. Acest lucru este posibil datorită suspensiilor pe pernă de aer.

Cutia de viteze este automată în 8 rapoarte, alături este un mic spațiu de depozitare și butonul de reglare a volumului audio.

Cotiera este rabatabilă și oferă un spațiu în plus de depozitare, două mufe de tip USB, una auxiliară și două suporturi de pahare.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare