Cadou_Crăciun_WEBCAR

15 idei de cadouri de Crăciun pentru șoferi

Repede, repede, pe ultima sută de metri înainte de Crăciun, dacă încă nu ai apucat să iei un cadou pentru cei apropiați, șoferi pasionați, uite o listă cu 15 idei.
Dar înainte să parcurgi lista, ia în considerare câteva sugestii pentru alegerea celui mai potrivit cadou:

1. Dacă este șofer de profesie – orientează-te către ceva ce îi va aduce confort în lungile drumuri pe care le are de parcurs
2. Dacă este pasionat off-road – alege ceva ce îi va folosi pentru a-și face aventurile memorabile
3. Dacă este un șofer perfecționist, atent la curățenia mașinii – dă-i ocazia să își facă mașina sclipitoare
4. Dacă e mai dezordonat – ajută-l să își țină lucrurile în ordine
5. Dacă este un părinte grijului, dar epuizat de drumurile cu copii gălăgioși în mașină – fă-i copiii fericiți, căci un copil liniștit în mașină înseamnă un șofer atent la drum

După ce ai evaluat tipul de șofer pentru care alegi cadoul, să ne îndreptăm atenția spre selecția de idei de cadouri:

1. Suport de telefon

Știm cu toții cât de enervant este când șoferul ar vrea să urmărească indicațiile din Waze și telefonul tot cade printre scaune, iar pană la urmă ajunge să îl țină în brațe.
Un suport bun, de calitate, care se montează ușor, este un ajutor real.

Cadou_Crăciun_WEBCAR

2. Cană de cafea

Cadou_Crăciun_WEBCAR
În nebunia de dimineață, când nu știe cum să pornească mai repede că să nu întârzie la birou sau la școală, de multe ori nici nu apucă să își mai bea cafeaua. O cană termos îi va face diminețile mai calme.
Și blocajele în trafic parcă sunt mai suportabile când savurează cafeaua fierbinte, chiar și la volan.

3. Breloc tile sau personalizat

Da! Toți avem în jurul nostru acea pesoană care își rătăcește lucrurile mereu, iar în ultima clipă caută disperat cheia de la mașină sau de la casă.

Un breloc inteligent îi va fi de mare ajutor. Îl va scuti de nervi și de întârzierile neprevăzute. Dacă vrei, ai timp și înclinație, poți chiar tu să îi faci un breloc.
Ață, nasturi, materiale reciclabile…e decizia ta. Și e “made with love”, ceea ce valorează cel mai mult.
Cadou_Crăciun_WEBCAR
Cadou_Crăciun_WEBCAR

4. Camera auto

E la mare modă acum, tot mai mulți folosesc camerele auto. Unii pentru siguranța în trafic, alții pentru divertisment.
Și e drept, nu se știe niciodată când îi va folosi un asemnea accesoriu, așa că merită să iei în considerare această idee de cadou.

5. Kit de reparații

Îți amintești când ți-a povestit ultima dată că a avut pană și a rămas pe marginea drumului? Dacă povestește cu umor, ori s-a întâmplat mai demult, ori e un om vesel din fire. Dar dacă povestește cu amar, atunci merită o mână de ajutor. Un kit de reparație rapidă a cauciucului îl poate scoate din această situație neplăcută.
Cadou_Crăciun_WEBCAR
Cadou_Crăciun_WEBCAR

6. Organizator pentru portbagaj

Vine de la cumpărături și iaurtul s-a vărsat, sticla de vin s-a spart…
Cine e mai nervos? Tu sau șoferul?
Un organizator de portbagaj poate fi soluția și puteți să vă savurați vinul în liniște.

7. Stickere amuzante

E prietenul care mereu are ceva amuzant de zis, deci un sticker amuzant i s-ar potrivi de minune. Poți să alegi chiar să personalizezi, la comanda firmele de imprimerie îți vor face stickerul excat cum îl dorești. Ai grijă doar să guste gluma și să fie un text sau o imagine care poate fi purtată pe mașină oricând.
Cadou_Crăciun_WEBCAR

8. Încărcător, modulator

Cadou_Crăciun_WEBCAR
Că veni vorba de cei care nu sunt bătrâni, doar sunt adepții stilului clasic, e posibil să ai printre prieteni unul care adoră mașinile cu dotări minime. Dacă nu îi poți oferi cadou un set de casete audio cu muzica preferată (cel mai probabil le vei găsi prin ceva anticariate de gadgeturi retro), atunci e perfect dacă îi vei oferi un modulator auto FM cu încărcător de telefon.

9. Coș de gunoi

Ambalaje, firmituri, hârtii și chitanțe… toate zac de obicei pe jos, pe locul din dreapta șoferului. Se oferă să te ducă pană acasă, dar nu prea ai cum să te așezi pe scaunul din față. Da! Oferă-i un coș de gunoi de mașină, micuț, va înțelege aluzia și cu timpul se va obișnui să îl folosească.

10. Pernuță ergonomică

Dacă e șofer de cursă lungă sau taximetrist, cu siguranță l-ai auzit plângându-se de dureri de spate. Desigur, dacă îți e foarte apropiat, te poți oferi să îi faci un masaj. Dar dacă nu, atunci o pernuță ergonomică pentru șezut sau spătar/gât îl vor ajuta să se simtă mai bine.

11. Ochelari

Cei care conduc noaptea, știu despre ce o vorba.
Luminile celor din sens opus, care din păcate mai uită că au faza lungă pornită, e exasperantă și pot produce neplăceri șoferilor, sau poate chiar accidente.
Așadar, asigură-te că e în siguranță și oferă-i o pereche de ochelari speciali.
Cadou_Crăciun_WEBCAR
Cadou_Crăciun_WEBCAR

12. Parasolar sau protecție anti-îngheț

Vara se încinge bordul, iarna pierde timp să dezăpezească și să răzuiască parbrizul.
Scutește-l de efort și oferă-i o protecție pentru parbriz. Cu siguranță va aprecia.

13. Aspirator auto

Ne întoarcem iar la povestea cu șoferul dezordonat. Dacă crezi că îl ajută, pe lângă un coș de gunoi, poate că merită să îi oferi și un mini aspirator de mașină. Poate găsești unul și cu funcție de compresor și i-ai dat încă o mână de ajutor în plus.

14. Aparat de spălare cu jet

Pasionații de off-road. Nu se poate să nu ai măcar unul în anturajul tău. Pentru el noroiul de pe mașină e un trofeu de care e foarte mândru. După ce își savurează momentul de glorie privind admirativ noroiul, tot va trebui să își spele mașina. Așa că un aparat cu spălare cu jet e tot ce are nevoie. Fă-l fericit! Cu mașina sclipind, îi va lipsi noroiul și o nouă aventură se conturează.
Cadou_Crăciun_WEBCAR
Cadou_Crăciun_WEBCAR

15. Voucher cadou


Dacă nu ți se pare portivit niciunul din cadourile menționate și încă nu te-ai decis, cu un voucher nu ai cum să ratezi.
Fie că e la un service auto, o reprezentanță sau un salon de detailing auto, e cadoul ideal, mai ales pentru șoferii mai pretențioși.

Dacă vrei să îl faci cu adevărat fericit, îi poți cumpăra o mașină de pe WEBCAR și noi vă oferim un CADOU special de Crăciun!
Așadar, Ho-ho-ho!! Holidays are coming! Grăbește-te, încă mai ai timp să alegi și să cumperi ceea ce își doresc șoferii din viața ta.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare