BMW X2 la Webcar Romania

BMW X2

BMW-ul făcut să concureze cu Mercedes GLA și Audi Q2!

Este o mașină care a fost făcută să concureze cu o mașină Audi Q2 și într-o oarecare măsură cu un Mercedes Benz GLA.

Mașina este un BMW model X2 și e fabricată în 2018 având la momentul prezentării 91.000 km la bord. Este până acum primul și singurul model de X2 fabricat de către BMW, dar pentru 2023 se anunță apariția unui nou model.

 

Vedem în față farurile BMW cu LED care arată foarte bine, ca de alftel și culoarea – acest portocaliu care evidențiază prin contrast micile detalii pe gri și pe negru.

Motor BMW X2 Webcar Romania

La deschiderea capotei vedem un motor de 2.0 diesel care dezvoltă o putere de 231 CP.

Această mașină este X-drive, denumirea celor de la BMW pentru tracținea integrală.

Jantele cu sigla BMW sunt de 20 de inch și arată foarte elegant.

Această mașină vine cu pachet M, atât exterior, cât și interior.

În partea din spate vedem la nivelul de jos două evacuări reale, senzor de parcare, iar pe mijloc, deasupra numărului de înmatriculare, este camera pentru marșarier.

În ceea ce privește volumul portbagajului, acesta BMW X2 are avantajul unui spațiu mai mare de depozitare decât al unui Audi Q2 sau al unui Mercedes Benz GLA. În partea din dreapta mai există un spațiu lateral pentru depozitare protejat cu plasă și o priză de 12V. Banchetele din spate pot fi rabatate în cazul în care se dorește extinderea spațiului, deasemnea există posibilitatea de a depozita lucruri și în zona de sub protecția podelei portbagajului. Așadar capacitatea de a transporta bagaje este extrem de generoasă.

Portbagajul este acționat electric, fiind o dotare opțională pe acest BMW X2.

Dacă erai obișnuit cu doar cele două sigle BMW, acum producătorul X2 ne surprinde cu încă două, acestea fiind amplasate pe parțile laterale din spate.

Pe locurile din spate este bancheta foarte elegantă, din piele cu cusături albastre și inserții în culorile BMW. Pe mijlocul spătarului se poate rabata o cotieră cu două suporturi de pahare, iar în față, între cele două scaune este sistemul de climatizare cu două fante, cu posibilitatea de reglare a intensității și a direcției aerului. Sub nivelul climatizării este și o priză de 12V.

Ceea ce aduce un plus de eleganță și lumină este trapa panoramică de la nivelul tavanului.

De pe scaunul șoferului ne dăm seama că experiența condusului unui BMW X2 este una deosebită. Vedem în primul rând volanul BMW M cu comenzi și padele.

Două ceasuri de bord digitale imită ceasurile de bord analoge, însă fără posibilitatea de setare.

HeadUp Display este nelipsit, fiind o dotare standard pe acest model.

Bordul BMW X2 Webcar Romania

Pe mijloc este sistemul multimedia care se poate controla ușor prin touchscreen sau direct din meniul central. Mai jos sunt sistemele de siguranță ale acestei mașini, climatizarea pe două zone, încălzire în scaune, atât pentru șofer cât și pentru pasagerul din dreapta. Ceva mai jos, ușor ascuns este un suport pentru două pahare și un mic spațiu de depozitare cu priză de 12V.

Cutia de viteze este automată, în 8 rapoarte, și un schimbător care, parerea noastră, nu e chiar ceea ce ne-am dori, pentru că seamănă foarte mult cu un schimbător clasic de cutie manuală.

În stânga schimbătorului este panoul pentru setarea modurilor de condus: Sport, Confort și Eco Pro.

Între scaunele din față, sub cotieră, este un spațiu mai mare de depozitare și o mufă de tip USB. Capacul cotierei este rabatabil, iar în interior este un suport de încărcare wireless a telefonului mobil.

Pe locurile din față sunt scaunele din piele, cu aceleași cusături albastre elegante, ca de altfel tot interiorul.

Această mașină are și sistem premium de sonorizare HarmanKardon, pentru a face călatoriile dvs. extrem de plăcute și relaxante.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare