DS7 Louvre Citroen la Webcar Romania

DS7 Louvre

Primul SUV premium al francezilor – DS7 Louvre!

Astăzi la Webcar prezentăm un SUV premium, DS7 Louvre.

Este primul model de SUV premium fabricat de către francezi.

Mașina de astăzi este din 2021 și are 14.000 km la bord.

La momentul actual după acest model se mai fabrică un facelift al acestei versiuni.

Primul DS a fost făcut de Citroen, iar în 2015 DS a devenit o marcă de sine stătătoare, fiind totuși considerată marca premium a celor de la Citroen.

Motorul DS7 Louvre la Webcar Romania

Prezentarea începe, așa cum v-am obișnuit, cu motorul. La deschiderea capotei vedem un motor de 1.6 benzină și unul elecric, pentru că astăzi la Webcar avem o masina plug-in hybrid.

Cele două motoare dezvoltă împreună o putere de 300 CP.

Mașina este cu tracțiune integrală și ajunge la viteza de 100 km/h în aproximativ 6,5 secunde.

Acest SUV este special, vine în serie limitată, Louvre. Și nu întâmplător are acest nume, ci pentru că la proiectarea acestei mașini producatorul a colaborat cu specialiștii muzelui Louvre din Paris. Se vor vedea, atât în interior cât și în exterior foarte multe detalii în forma de romburi care reflectă amprenta Louvre.

În partea din spate vedem în primul rând stopurile cu LED, arată senzațional cu romburile specifice muzeului.

În partea de jos există două evacuări reale, senzorul de parcare și mai sus camera de marșarier.

La deschiderea portbagajului vedem un spațiu de depozitare mediu ca și volum, pe ambele parți laterale sunt diferite spații mai mici și o priză de 12V. Dacă se dorește mărirea volumul, scaunele din spate se pot rabata cu ușurință.

Ca și dotare opțională, portbagajul este acționat electric.

Pe locurile din spate vedem bancheta din piele și cusături care arată elegant și este confortabilă. Spațiul este pentru transportul a trei pasageri pe distanțe mai scurte, dar e ideal pentru doi pasageri, pentru ca aceștia să poată călători confortabil.

În mijloc este sistemul de climatizare care se poate seta pentru reglarea intensității aerului, și un mic spațiu de depozitare. Din mijlocul spătarului se poate rabata o cotieră cu două suporturi de pahare.

Pentru a spori confortul călătoriei pentru pasagerii din spate, la nivelul portierelor este sistemul electric de reglare a banchetelor.

Pe locurile din față devem în primul rând butonul de pornire a motorului, buton care este amplasat deasupra panoului sistemului multimedia.

Imediat după pornirea motorului se va deschide un ceas care dă un plus de eleganță acestei mașini.

Volanul DS cu comenzi și padele, care, de data aceasta, nu sunt amplasate direct pe volan, ca la alte mașini, ci sunt poziționate separat.

Bordul DS7 Louvre la Webcar Romania

Volanul este foarte elegant, îmbrăcat în piele și cu detaliile în forme de romburi, marca reprezentativă a muzeului Louvre.

În fața volanului este amplasat un senzor care detectează gradul de oboseală a șoferului, aducând astfel un plus de siguranță pasagerilor.

Pe mijloc este sistemul multimedia, care vine cu Android auto si Apple Car Play. Se pot selecta funcțiile mașinii, modul de reglare hybrid, momentul în care să pornească încărcarea mașinii după conectarea cablului la sursa de alimentare sau ce procent să păstreze din autonomia mașinii. Tot de la nivelul sistemului multimedia se poate accesa climatizarea, care este pe două zone, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din dreapta. Scaunele sunt încălzite, ventilate, full electrice, iar în plus pentru șofer, scaunul este cu memorie.

Mai jos este un mic spațiu de depozitare, închis cu un capac inscripționat cu detaliul Louvre. În acest spațiu este un loc pentru încărcarea wireless a telefonului mobil, o priză de 12V și una de tip USB.

În dreapta acestui spațiu este butonul de selectare a modurilor de condus: 4×4, Sport, Hybrid, Confort și Full Electric.

Puțin mai în spate este cutia de viteze în 8 rapoarte, setările pentru geamurile electrice, pentru ambele părți, apoi două suporturi de pahare și o cotieră care vine cu un spațiu foarte mare de depozitare.

Un plus de eleganță pentru această mașină este dat de trapa panoramică de la nivelul tavanului, care pune în evidență toate detalii datorită luminozității sporite.

 

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare