Fiat 500X la Webcar Romania

Fiat 500X

Dovada clară că toate mașinile devin „SUV”!

Această mașină este Fiat 500X și e dovada clară că toate mașinile parcă încep ușor, ușor să devină SUV-uri.

Are ca an de fabricație 2020 și a ajuns la Webcar cu 18.000 km la bord.

Astăzi la Webcar am decis să prezentăm o mașină marca Fiat.

Totuși, 500X-ul de azi nu este neaparat un SUV în sensul total al cuvântului, dar dacă o comparăm cu clasicul Fiat 500, atunci am putea să o plasăm în categoria SUV-urilor.

Motorul Fiat 500X la Webcar Romania

Prezentarea începe cu motorul, așadar la deschiderea capotei vedem un motor de 1.3 benzină care dezvoltă 150 CP.

La prezentarea exteriorului observăm farurile cu LED și cu logo 500X, jantele frumoase de 19 inch cu aceeași inscripție.

Ce ne atrage atenția în mod plăcut este garda la sol a mașinii, care este ridicată simțitor.

În partea din spate vedem stopurile cu LED care arată deasemnea foarte bine, bara neagră cu un aer elegant, două evacuări reale, senzorul de parcare și o cameră de marșarier.

La deschiderea portbagajului vedem un spațiu de depozitare mediu, dar, ținând cont de dimensiunile mașinii, este suficient de încpător.

Dacă se dorește mărirea capacității de transport, scaunele din spate pot fi rabatate usor, iar sub protecția portbagajului mai este un spațiu extra.

Pentru cei care doresc un spațiu și mai mare, pot opta pentru versiunea Large a acestui model, și anume Fiat 500XL, mașină cu șapte locuri.

Pe locurile din spate observăm bancheta din piele, spațiu ideal pentru transportul a doi pasageri în condiții confortabile. În față este o priză de tip USB, iar ceea ce ni se pare extra, sunt cele două trape panoramice de la nivelul tavanului, una pentru locurile din spate și una pentru locurile din față.

 

La urcarea pe scaunul șoferului vedem volanul Fiat cu comenzi.

Este un volan elegant, învelit în piele, are cusături roșii iar pe lateral material alcantara.

Mașina nu are virtual display, are un mic computer de bord în mijloc, care arată foarte bine, și două ceasuri de bord analogice.

Bordul Fiat 500X la Webcar Romania

Poziționat central este sistemul multimedia, cu Android auto și Apple Car Play, care poate fi acționat fie prin touchscreen, fie prin cele două butoane.

Mai jos este sistemul de climatizare pe două zone, încălzirea în scaunele din față, iar șoferul beneficiază în plus de scaun full electric.

Două mufe de tip USB, un mic spațiu de depozitare și o priză de 12 V sunt amplasate puțin mai jos.

Cutia de viteze este automată, în 6 rapoarte. Ceva mai în spate este incă un spațiu cu suporturi pentru două pahare, o cotieră rabatabilă cu un spațiu relativ mare de depozitare.

Această mașină vine cu o dotare opțională, și anume sistemul de sonorizare premium la nivelul portierelor.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare