Hyundai Tucson la Webcar Roamnia

Hyundai Tucson

Și coreenii fac SUV-uri sigure!

Este mașina care arată că și coreenii fac autoturisme sigure, căci acest Tucson a primit cinci stele din cinci posibile la testul de siguranță pentru lovirea din lateral sau frontală.

Mașina de azi are an de fabricație 2019 și 40.000  km la bord.

Am putea spune că acest model concurează direct cu Volkswagen Tiguan și cu Ford Kuga.

În față observăm că nu există grila clasică Tucson, ci avem o grilă specifică pachetului NLine, pachet cu care vine echipată această mașină. Ce aduce în plus acest pachet este legat de design, atât interior, cât și exterior.

Motorul Hyundai Tucson la Webcar Romania

La deschiderea capotei observăm un motor pe benzină 1.6.

Mașina are doar tracțiune pe față și dezvoltă o putere de 177 CP.

În partea din spate sunt două evacuări reale, iar ca o dotare opțională pe acest model este camera de marșarier poziționată deasupra numărului de înmatriculare.

La deschiderea portbagajului vedem un spațiu de depozitare mediu spre mare, în ambele părți laterale sunt agățători pentru fixarea cumpărăturilor, iar în stânga este o priză de 12V. La nevoie scaunele se pot rabata pentru lărgirea spațiului. Sub protecția portbagajului mai este încă un spațiu pentru depozitarea obiectelor mai mici.

La locurile din spate observăm din prima bancheta foarte elegantă, din piele cu cusături roșii și alcantara, cu simbolul NLine ,avem un loc destul de mare la picioare,  și este ideală pentru transportul a doi pasageri pentru a se bucura de confort, dar pe distanțe mici pot încăpea și trei pasageri.

Pe mijloc este sistemul de climatizare, reglabil pentru direcție și intensitate, iar puțin mai jos este o priză de tip USB. Din mijlocul spătarului se poate rabata o cotieră cu doua suporturi de pahare.

Pe locurile din față vedem un interior spațios, scaunele la fel de elegante, din același material si cusături roșii.

Vedem volanul Hyundai, cu comenzi pe volan și aceleași cusături roșii atrăgătoare.

În față sunt două ceasuri de bord analogice, un mic computer de bord și bineînțeles pe mijloc, sistemul multimedia.

Bordul Hyundai Tucson la Webcar Romania

Sistemul este suficient de mare, se poate opera foarte bine, iar mai jos este sistemul de climatizare. Este proiectat pentru două zone, cu încălzire în scaune atât pentru șofer cât și pentru pasagerul din dreapta. Mai jos sunt două prize de 12V, o mufă de tip USB și una de tip auxiliar, și un spațiu pentru încărcare wireless a telefonului mobil.

Urmează cutia de viteze automată în 6 rapoarte, un mic spațiu de depozitare și două suporturi de pahare. Lângă, este panoul de selectare a modurilor de condus, care practic activează doar modul Sport.

Pe același panou e asistentul la coborâre, camera de marșarier, dar cu care se pot vedea și anumite unghiuri ale mașinii. Astfel se reduce riscul de a lovi mașina la parcare.

Puțin mai în spate este o cotieră cu capac rabatabil și care oferă un spațiu mai mare de depozitare.

Această mașină vine cu asistență la unghiul mort și asistență la menținerea benzii de circulație, dotări opționale pentru acest Hyundai Tucson.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare