Mazda_CX-60_Webcar_Romania

Mazda CX-60

Mazda CX-60 – combină cele mai recente performanțe cu plăcerea condusului.
Noul Mazda CX-60 introduce prima tehnologie full hybrid plug-in a companiei pe piața europeană a SUV-urilor. Extinderea gamei de SUV-uri Mazda, noul Mazda CX-60 este primul dintre cele două modele noi din grupul de produse mari al companiei care va fi introdus în toată Europa în următorii doi ani.
Prezentând primul grup motopropulsor complet hibrid plug-in al companiei, noul model emblematic al Mazda, Mazda CX-60 PHEV, sintetizează tot ceea ce Mazda a construit în ultimii 100 de ani, de la design exterior și interior remarcabil până la cele mai recente inovații în tehnologii și sisteme de propulsie de vârf la nivel mondial.
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Designul interior elegant, de calitate premium, amestecă diferite materiale și texturi, cum ar fi lemnul de arțar, pielea nappa, textile japoneze lucrate unic, detalii cromate și o cusătură special detaliată a panoului de bord.
Tehnologiile au fost regândite și rafinate pentru a perfecționa experiența de conducere Jinba-Ittai și, mai mult ca niciodată, pentru a răspunde nevoilor individuale ale șoferului. Sistemul revoluționar de personalizare a Mazda va recunoaște ocupantul scaunului șoferului și va ajusta automat poziția scaunului, volanul, oglinzile, HUD, chiar și setările de sunet și climatizare, pentru a se potrivi fizicului său, precum și a preferințelor personale.
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Mazda CX-60 PHEV este vârful de lance a introducerii în Europa a modelelor hibride plug-in cu un grup motopropulsor care combină un Skyactiv-G 2.5, benzină cu injecție directă în patru cilindri cu un motor electric mare de 100 kW și un 355 V, 17,8 kWh de mare capacitate. Această combinație oferă o putere totală a sistemului de 327 CP/241 kW și un cuplu abundent de 500 Nm, ceea ce o face cea mai puternică mașină de drum produsă vreodată de Mazda.
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Mazda_CX-60_Webcar_Romania
Mazda CX-60 PHEV oferă performanțe extrem de impresionante, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 5,8 secunde și până la o viteză maximă limitată de 200 km/h.
Când funcționează numai cu motorul electric, noul Mazda PHEV are consumul de combustibil combinat WLTP de doar 1,5 l/100 km, iar emisiile de CO2 combinate WLTP de numai 33 g/km. Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive) oferă o gamă de patru moduri de conducere (plus modul EV pentru PHEV) pentru a oferi control optim și plăcere de condus în orice situație.
Mazda_CX-60_Webcar_Romania

O gamă cuprinzătoare de sisteme avansate de asistență pentru șofer i-Activsense asigură siguranță activă la cel mai înalt nivel și vizează un rating de siguranță de 5 stele Euro NCAP.

Mai multe tehnologii noi debutează în Mazda CX-60:

  • Vedere transparentă – un monitor de 360 de grade de ultimă generație cu câmp vizual extins;
  • Hill Descent Control (HDC), care ajută la coborârea în siguranță a pantelor abrupte cu suprafețe de drum alunecoase sau accidentate;
  • Cruise Control (i-ACC), care poate avertiza șoferul despre limitele de viteză recunoscând semnele de restricție (Traffic Sign Recognition), și
  • Vehicle Exit Warning (BSM) pentru avertizare a șoferului despre mașinile care se apropie din spate.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare