Renault-ZOE-Webcar-Romania

Renault Zoe E-Tech

Renault Zoe E-Tech – Mașina ideală pentru oraș
Dacă te-ai gîndit că ți se potrivește cel mai bine o mașină 100% electrică, modelul Renault Zoe este alegerea perfectă. Cu cei 135 CP pe care îi dezvoltă motorul și cutia de viteze automată, este o mașină ideală pentru oraș, ușor de manevrat, cu echipamente și tehnologii de ultimă generație. Astfel drumurile pe care le ai de făcut în oraș vor deveni mai plăcute și mai confortabile.
Toate detaliile, începând de la cele de design și până la cele tehnice sunt perfect îmbinate pentru a oferi o experiență plăcută, atât conducătorului, cât și pasagerilor.

Așadar, să le analizăm pe rând:

Versiuni ale modelului Renault Zoe și echipamente

Creatorii au scos pe piață trei versiuni ale acestui model, așadar ai de unde alege: Equilibre, Evolution și Iconic. Ca și caracteristici comune la cele trei modele sunt dotările clasice: ABS, airbaguri, asistență la frânare, scaunul soferului ajustabil etc. Ca și diferențe între cele trei versiuni sunt dotările în plus pentru modelele Equilibre și mai ales Iconic, modelul de top: asistența pentru depășirea vitezei, pentru menținerea benzii de rulare, volanul din piele, oglinzile cu reglaj electric, încalzite și rabatabile automat etc.

Designul

Pentru că întotdeauna prima impresie contează, creatorii modelului Zoe au ales un design atrăgător, cu personalitate. Disponibilă în 6 culori diferite, de la clasicul gri în diferite nuanțe, până la rouje flame și violet blueberry, cu siguranță va atrage privirile.

Renault-ZOE-Webcar-Romania
La designul exterior nu putem să nu observăm farurile LED, grila cu finisaj cromat, detaliile farurilor de ceață, jantele din aliaj de 16 inch, extrem de elegante, și noua antenă de tip “aripă de rechin”.
La partea de design interior, tapițeria este din material textil 100% reciclat și piele sintetică.
În interior sunt ornamente cromate, care se potrivesc foarte bine cu tapițeria și dau un aspect elegant.
Deși este o mașină compactă, spațiul din habitaclu este neașteptat de mare, cu multe locuri de depozitare iar portbagajul are un volum de aproximativ 330 l.
Autonomie și încărcare

Bateria de 52 kWh asigură o autonomie de aproximativ 400 km vara, conform WLTP*- procedura de testare pe 57% trasee urbane, 25% trasee peri-urbane, 18% autostradă).

Renault-ZOE-Webcar-Romania
În condiții de iarnă autonomia este de 250 km (conform aceleași proceduri de testare). Trebuie să știi totuși că autonomia depinde de o serie de factori, cum ar fi:
– viteza cu care conduci,
– stilul de condus,
– tipul de teren pe care rulează și
– condițiile meteo.
Încărcarea se poate face acasă, prin conectarea cablului mod 3 din dotarea mașinii la sursa de alimentare și durează aproximativ 9 ore pentru o încărcare de 100% a bateriei.
Dacă totuși ai drum în oraș sau la un mall, în parcările amenajate cu încărcatoare speciale de 22 kW poți face alimentarea bateriei 100% în mai puțin de trei ore.
Suficient cât să servești o cafea și să faci cumpărăturile.

Așadar unul din marile avantaje ale Renault Zoe este încărcarea AC la 22 kW.

Renault-ZOE-Webcar-Romania
Dacă ai posibilitatea și ai disponibilă o sursă de 50 kW (fast charger), atunci încărcarea 100% a bateriei se face în doar o oră.

Cablul de încărcare este ușor de depozitat în protbagaj, într-un spațiu special. Dacă dorești, ca și accesoriu suplimentar, poți achiziționa o gentuță specială, confecționată 100% din materiale reciclate. În felul acesta nu riști să pui cumpărăturile peste cablu.

Dacă pe telefon ai instalată aplicația My Renault, poți să verifici de la distanță nivelul de încărcare a bateriei, poți programa încărcarea sau să identifici stațiile de încărcare pe ruta pe care urmează să o faci.

Sistemul multimedia și sistemul de comutare a modurilor de condus

Tableta sistemului multimedia de 7” (respectiv 9,3” la modelul Renault Zoe E-Tech Iconic) este conectată la smartphone prin sistemul Easy Link și îți va permite să controlezi toate funcțiile mașinii extrem de ușor.

Renault-ZOE-Webcar-Romania
Vei putea accesa astfel Waze, Google Maps sau Spotify direct de pe tabletă. Timp de 3 ani de la achiziția mașinii, hărțile se vor actualiza gratuit pentru a putea călători în siguranță.
Iar dacă ai și aplicația MY Renault instalată pe telefon poți, deasemenea, să localizezi mașina, să ai informații despre autonomia mașinii și localizarea stațiilor de încărcare din zona în care te afli, să activezi încălzirea astfel ca atunci când intri în mașina să ai deja temperatura optimă.

Schimbarea modului de condus este extrem de simplă datorită sistemului E-shifter, care face posibilă comutarea printr-o singură apăsare de buton. Pe afisajul consolei și pe ecranul tabletei multimedia apare modul de deplasare selectat. Imediat ce motorul este oprit, mașina se imobilizează automat, așadar nu trebuie să mai ai grijă să poziționezi mașina în modul de parcare.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare