Skoda-7S-Webcar_Romania

Skoda 7S

Noul Skoda Vision 7S a fost prezentat ca și prototip anul trecut, iar versiunea de producție a acestei mașini este programată a fi pusă în vânzare în decembrie 2026. Este un SUV electric cu șapte locuri și are un design futurist.
De la designul aerodinamic, cu linii îndrăznețe, cu interiorul spațios și modern, până la tehnologia folosită și autonomia preconizată, acest Vision 7S devine una dintre cele mai uimitoare mașini.
Acest nou SUV cu șapte locuri se va afla în fruntea gamei de vehicule electrice Skoda, oferind o alternativă la mașini precum viitorul Kia EV9.

Dar să analizăm pe rând:

Designul exterior
Noul Skoda Vision 7S prezintă un nou limbaj de design pentru marcă, inclusiv un nou logo Skoda care este scris pe capotă.
Jantele roților sunt din aliaje masive de 56 cm în diametru, precum și mânere de ușă încorporate.
Acest aspect este continuat în partea din spate a mașinii, cu un design similar al barei de protecție, cu lamele verticale, precum și câteva lumini LED subțiri. Eleroanele din spate completează aspectul.

Designul interior
Conceptul Skoda Vision 7S are un habitaclu futurist care se potrivește cu designul exterior. Cu șapte locuri, interiorul poate fi configurat în două moduri diferite.
Este modul obișnuit de conducere, precum și o setare „Relaxare”. Această setare deplasează volanul în altă poziție, scaunele se rotesc și se înclină, iar ecranul uriaș de 14,6 inchi se rotește, astfel încât tu și pasagerii tăi să vă puteți bucura de un film în timp ce așteptați ca mașina să se încarce.
Designul general este destul de minimalist, cu doar câteva cadrane pentru controlul climatizării care se găsesc în consola centrală. Un afișaj digital pentru șoferi este amlasat deasupra volanului. Volan care trebuie să menționăm are o formă neobișnuită – oval.

Bateriile
Skoda Vision 7S este echipat cu un acumulator de 89 kWh, care îi oferă o autonomie de 373 de mile (600 de km). Acest lucru se datorează parțial modificărilor aerodinamice, cum ar fi design-ul închis al jantelor din aliaj și grila goală.
Acest concept este, de asemenea, capabil de încărcare rapidă de 200 kW, ceea ce va permite probabil o încărcare de 10-80% în mai puțin de jumătate de oră.

Prețul și data intrării pe piață
Skoda Vision 7S este doar o mașină concept deocamdată, totuși se așteaptă să fie gata de producție în 2026.
În ceea ce privește costul, este puțin devreme pentru a pune un preț pe această mașină, încă. Ne putem aștepta să fie ceva mai scump decât actualul Skoda Enyaq, totuși, undeva în jur de 70.000 de euro.

Acest nou SUV cu șapte locuri se va afla în fruntea gamei de vehicule electrice Skoda, oferind o alternativă la mașini precum viitorul Kia EV9.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare