Toyota Corolla - ultimul model

Toyota Corolla

Așa arată ultimul model!

Acesta este ultimul model creat de Toyota, o Corolla care va atrage privirile.

Mașina care o prezentăm azi are anul de fabricatie 2019, cu 38.000 km la bord.

Azi am ales să îți prezentăm ultimul model de la Toyota Corolla. Mașina pe care ți-o arătăm astăzi este fabricată în 2019 și are 38.000 Km la bord. Toyota Corolla se fabrică din anul 1974, iar acesta este al doisprezecelea model creat de producător.

Este un model care are multe îmbunătățiri cu privire la aspect, o mașină care, față de modelul precedent arată mult mai agresiv. 

Toyota_Corolla_motor_Webcar_Romania

La deschiderea capotei vedem motorul hybrid de 2.0, motor termic care dezvoltă 152 CP, iar împreună cu motorul electric se ajunge până la o putere totală de 180 CP.

În partea din față sunt farurile cu led, o dotare standard , faruri care arată mult mai bine decât cele ale generației precedente de Toyota Corolla.

La nivelul roților, jantele de 17”, care arată mult mai bine la acest model. 

Nu putem să nu remarcăm culoarea specială cu care vine acest Corolla, o nunață de gri care atrage privirile.

În partea din spate avem două evacuări care au doar rol de design, putem spune că arată foarte bine și se integrează perfect.

La deschiderea portbagajului, la prima impresie ar părea mic, dar având în vedere dimensiunile mașinii este un portbagaj mediu, suficient pentru acest model. Sub protecția portbagajului este un spațiu de depozitare pentru setul clasic de unelte, iar în lateral dreapta mai dispune de un loc suplimentar pentru depozitarea obiectelor mai mici. Tot în acest spațiu este și bateria.

În dotarea standard a acestui model este camera de marșarier (poziționată în sigla Toyota). Atât în partea din față, cât și în spate este senzorul de parcare.

La prezentarea interiorului începem întâi cu locurile din spate.

Bancheta pentru pasagerii din spate este destul de comodă, iar spațiul este ideal pentru ca două persoane să călătorească cât mai confortabil. Pe mijlocul spătarului se poate rabata o mica cotieră cu suporturi pentru pahare. Pentru ambele locuri din spate sunt sisteme speciale de agățători pentru prinderea scaunelor pentru copii.

Prezentarea continuă cu locurile din față.

Volanul Toyota are padelele atașate, plus o multitudine de comenzi, de exemplu în partea dreaptă este pilotul automat.

În față este panoul virtual display care prezintă atât pe stânga, cât si pe dreapta câte jumătate de ceas de bord digital.

Designul display-ului este fix și nu se poate modifica.

Toyota_Corolla_bord_Webcar_Romania

Pe mijloc este sistemul multimedia care se poate utiliza atât din butoanele laterale, cât și direct prin touchscreen. Sub panoul multimedia este sistemul de climatizare pe două zone.

Sub partea de bord, pe mijloc este un modul de încărcare wireless a telefonului mobil, o mufa USB, una  de tip auxiliar și sitemul de activare a încălzirii scaunelor din față. Încălzirea în scaune este pe două trepte (high sau low).

Lângă schimbătorul de viteze este panoul pentru setarea modulelor de condus: sport, normal și eco. Cutia de viteze bineînțeles este automată.

După schimbător este un suport pentru susținerea a două pahare, iar sub cotieră încă un spațiu de depozitare și o priză de 12V.

Pe partea stângă a bordului, pe lângă asistența la parcare există una dintre cele mai importante dotări opționale la acestă mașină: sistemul de încălzire a volanului în sezonul rece.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare