Volvo XC60 la Webcar Romania

Volvo XC60

Un SUV practic, SIGUR și confortabil!

Astăzi la Webcar prezentăm un SUV, Volvo XC60, an de fabricație 2020, care are momentan 22.000 la bord.

Și nu orice SUV, ci unul produs de Volvo, iar după cum știm, cei de la Volvo pun accent mare pe siguranță și confort.

Această mașină este una dintre acelea care nouă ne plac foarte mult. Și asta datorită faptului că este o mașină practică, confortabilă, are un spațiu de depozitare pentru bagaje destul de mare, un spațiu mare pentru toți pasagerii, atât în spate cât și în față, dar nu în ultimul rând, este un SUV.

Motorul Volvo XC60

La deschiderea capotei vedem motorul de 2.0 benzină care dezvoltă o putere de 190 CP. Mașina de astăzi vine cu tracțiune doar pe față și atinge 100 km/h în aproximativ 8 sec.

În partea din față, ca o dotare standard la această mașină, sunt farurile LED care asigură o vizibilitate mai bună atât pe timp de zi, cât și de noapte, pentru că, așa cum spuneam, Volvo ține foarte mult la siguranța pasagerilor.

Mașina vine cu pachetul Inscription, sigla care apare și pe părțile laterale în zona pragurilor, observăm apoi jantele de 19 inch foarte elegante.

Continuăm prezentarea cu partea din spate, unde vedem două evacuări reale, senzorul de parcare și camera pentru marșarier.

La portbagaj deschiderea se poate face prin declanșarea senzorului, așadar dacă mâinile sunt ocupate cu bagaje, trebuie doar o simplă mișcare cu piciorul sub nivelul portbagajului, și acesta se va deschide automat. Aceasta este o dotare opțională la acest model Volvo XC60.

Portbagajul are un spațiu mediu spre mare de depozitare, în partea laterală stângă este un buzunar protejat cu plasă și lângă, o priză de 12V. Sub portbagaj mai există încă un mic spațiu, cu un kit de pană și un compresor.

Pe locurile din spate vedem în primul rând o banchetă maro, care arată foarte bine, un spațiu mare pentru pasageri, ideal pentru doi am spune, pentru a se bucura de confortul călătoriei, dar și pentru trei, pe distanțe mai scurte.

Din spătar se poate rabata o cotieră cu două suporturi de pahare și spații de depozitare a lucrurilor personale mici. În mijoc, între scaunele din față, este o priză de 12V și încă un loc pentru obiecte mai mici. Tot aici sunt și butoanele de setare a încălzirii pentru bancheta din spate.

Ca și noutate, gurile de climatizare pentru locurile din spate sunt amplasate pe lateral.

La prezentarea locurilor din față, ne așezăm pe scaunul șoferului. Ambele scaune sunt full-electrice și cu încălzire, iar în plus, scaunul șoferului are și funcția de memorie.

Motorul se pornește prin acționarea butonului dintre cele două scaune.

Tot în acest loc sunt setările pentru modurile de condus: eco, confort, dynamic și offroad (care poate fi activat doar până la o anumită viteză).

Bordul Volvo XC60

Observăm volanul Volvo cu comenzi, virtual display-ul și pe mijloc sistemul multimedia.

Sistemul multimedia se utilizează foarte ușor prin touchscreen. Glisând spre stânga sunt funcțiile mașinii și puțin mai jos sistemele de siguranță.

De pe panoul sistemului multimedia se pot modifica deasemnea și setările pentru climatizarea pe două zone, atât pentru scaunul șoferului cât și pentru pasagerul din dreapta. Funcția de încălzire a volanului este configurabilă pe trei nivele de intensitate.

Cutia de viteze este automată în 8 rapoarte, iar alături sunt spații de depozitare care pot fi acoperite cu capacul glisant din imitație de lemn. Lângă, sunt două suporturi de pahare și o priză de 12V. Cotiera oferă un spațiu mai mare de depozitare și două mufe de tip USB.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare