Mercedes C Class

Mașina care are câte un pic din fiecare

Alegem să îți prezentăm acum o mașină, care spunem noi, are câte puțin din fiecare.

Este vorba despre un Mercedes Benz C Class 350e.

Spunem acest lucru pentru că în primul rând este un model break, având o capacitate de depozitare ceva mai mare decât alte variante.

Este o mașina confortabilă, o mașină premium fiind Mercedes, și nu în ultimul rând, este o mașină mai economă pentru că este un PLUG-IN HYBRID, dar totodată și o benzinară.

Mercedes-benz-c-class-motor-WEBCAR

La deschiderea capotei vedem motorul 2.0 HYBRID benzină și electric care dezvoltă o putere de 279 CP. Mașina prezentată azi este cu tracțiune doar pe spate și a fost adusă special pe bază de comandă pentru un client Webcar.

În partea din spate se observă dotările cu care vine această mașină: pachet AMG atât exterior cât și interior, două evacuari reale, iar în lateral dreapta este portul de încărcare a motorului electric.

În partea din spate ne atrag atenția imediat stopurile care de această dată nu sunt cu LED, ci au încorporate tehnologia avansată OLED.

În partea de jos evacuările nu sunt reale, dar se integrează foarte bine, fiind parte a unui design foarte reușit. Foarte rar, pe mașinile noi, cum este aceasta din 2021, vei vedea evacuări reale.

Porbagajul este extreme de spațios, acționat electric, are cablul de încărcare a motorului electric și spații laterale pentru depozitare, cel din stânga având și plasă de protecție.

Cea mai interesantă parte a acestei mașini este partea destinată pasagerilor din spate. Spațiul este special proiectat pentru transportul a doi pasageri, în condiții extrem de confortabile. Ambele scaune individuale sunt full electrice, cu încălzire, ventilație, memorie și masaj. Între cele două locuri este consola de reglare a scaunelor. De pe ecranul consolei, când motorul este pornit, se poate regla intensitatea sistemul de climatizare și sonorizare. Ecranul este detașabil și poate fi scos din consolă pentru a putea fi manevrat mai ușor. Tot pe partea dintre cele două scaune este un spațiu de depozitare, protejat cu capac acționat prin presare, iar înăuntru este o priză de 12V, o priză de 230V, spațiu pentru două suporturi de pahare. În cotiera rabatabilă este un spațiu mic de depozitare și un spațiu pentru încărcarea wireless a telefonului.

La nivelul portierelor, pe lângă acționarea electrică a geamurilor, se pot regla și perdeluțele de protecție UV.

Experiența la superlativ continuă cu locurile din față. De pe scaunul șoferului atrage imediat atenția volanul Audi cu comenzi și padele. Dincolo de volan este un virtual display, plus, ca și dotare opțională, este HeadUp Display-ul.

La deschiderea portbagajului acționat electric vedem imediat un spațiu amplu de depozitare. Pe ambele părți laterale, în interior sunt sisteme de agățare a cumpărăturilor, o priză de 12V pe stânga, butoane pentru rabatarea scaunelor din spate. Cablul de încărcare a motorului electric este depozitat sub protectia portbagajului, într-un loc special amenajat în acest sens.

În spate pot călători 3 pasageri, dar pentru un confort sporit se recomandă transportarea a doi pasageri, mai ales pe distanțe lungi. Banchetele sunt din piele și arată foarte, foarte bine. Din  mijlocul spătarului din spate se poate rabata cotiera, care are un loc de depozitare protejat cu capac și două suporturi de pahare încorporate pentru a nu ocupa spațiu. Între scaunele din față sunt cele două guri ale climatizării orientate către pasagerii din spate, cu posibilitatea setării intensității aerului. La nivelul portierelor sunt butoane pentru rabatarea scaunelor, pe ambele părți.

La urcarea pe scaunul șoferului ne atrage atenția imediat volanul cu comenzi și padele. Cutia de viteze automată în 7 rapoarte G-Tronic este în spatele volanului, pe partea dreapta.

În spatele volanului sunt două ceasuri de bord clasice și un mic computer de bord. În partea centrală a bordului este sistemul multimedia foarte ușor de folosit, fie din buton, fie din touchscreen. Tot în această zonă este și climatizarea pe două zone iar puțin mai jos un spațiu de depozitare a două pahare și o priză de 12V, spațiu acoperit cu un capac pentru protecție.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare