Mercedes-Vision-EQXX-Webcar-Romania

Mercedes Vision EQXX

Mașina electrică Mercedes, care poate parcurge mai mult de 1.200 de kilometri cu o singură încărcare.
Mercedes Vision EQXX a obținut rezultate remarcabile. Solar EV este ca o centrală electrică eficientă care oferă o privire asupra viitorului electric al Mercedes. Mașinile electrice cu rază lungă de acțiune nu mai există doar în teorie. Mercedes-Benz EQXX a parcurs peste 1.000 de km cu o singură încărcare, cu energie rămasă în baterie.
Mercedes-Benz VISION EQXX a dovedit în realitate că este capabil de o eficiență remarcabilă. Mașina de testare a pornit de la Sindelfingen prin Alpii elvețieni și nordul Italiei către unul dintre orașele minunat de frumoase ale Coastei de Azur.
Mercedes-Vision-EQXX-Webcar-Romania
A parcurs 1.080 km cu o singură încărcare, traversând zone diferite de relief, într-o varietate de condiții meteorologice.
Călătoria a început pe ploaie și pe frig cu tronsoane medii și de până la 140 km/h ale autostrăzii germane, iar în alte părți s-a respectat limita de viteză corespunzătoare.
La sosirea în Cassis, bateria a arătat încă 15% încărcare, adică suficientă pentru o autonomie de 140 km. Consumul mediu al mașinii a fost un minim record: 8,7 kWh/100 km.

CEO Ola Källenius a evaluat rezultatul astfel: EQXX este „cel mai eficient Mercedes construit vreodată”, și a adăugat că platforma tehnologică dezvoltată de companie reprezintă o piatră de hotar în dezvoltarea vehiculelor electrice.

Mercedes plănuiește să vândă numai vehicule electrice după 2030 și își propune să preia primul loc printre mărcile de lux de la BMW. Pentru a atinge aceste obiective, intenționează să construiască nu mai puțin de opt fabrici de baterii împreună cu partenerii săi strategici.

Comandă-ți mașina acum.

Noi rezolvăm toate demersurile administrative
și ți-o aducem la cheie.

Articole asemănătoare